COV19 PROTOKOLL

Korona Ritmusára Ritustáncunk

COV19.1 Fm műsorát hallgatva tehetetlenül NEM rángunk, hiszen a felboríthatatlan hajóinkkal, amúgy is a biztonság csúcsaira hágunk. 

Vírustalan időszakban is fő túraszervezési szempontunk, hogy nem ülsz idegenekkel egy katamaránban.
 

Tudatos tánclépéseink:

 • A szárazföldi balesetvédelmi és vízi jártassági oktatáson a résztvevők el tudnak helyezkedni egymástól 1,5m távolságra, plusz az egy lakcímmel rendelkezőknek vagy egy autóban utazóknak lehetőségük van egymáshoz jó közel tartózkodni.  
 • A túra megkezdése előtt az autók sofőréinek a beszállóhelyre visszaszállításakor a zárt túravezetői gépjárműben az arc eltakarása kötelező. A szemek és a homlok szabadon hagyása megengedett.
 • A katamaránokban csak az egymást ismerők utaznak. Nem ülsz idegenekkel egy hajóban. Közvetlenül a túrát megelőző időszakban, akinek megromlik a viszonya és elidegenednek egymástól azoknak lehetőségük van egy katamaránon belül min. 1,5m távolságra tölteni az időt. A varázslatos táj, és a programok élménye miatt a kibékülés garantált.
 • Javasoljuk a Katamarán Bár hűtőtáskába a túrázóként külön-külön palack ásványvíz, üdítőital hozását, hogy elkerülhető legyen az egy palack nyakán nyálcsere. Ez alól kivételek a házaspárok, jegyben járók és a gyermekeikkel egy háztartásba élők.
 • A vízen töltött időszakban az ismeretlenek katamarán hajóival lehetőség van tartani a 1,5m távolságot. Amikor azt az egyik katamarán lecsökkenteni látszik, akkor megengedett az evezőkkel locsolás, fröcskölés.
 • Amíg törvényileg szabályozott a vírusveszély, addig kihagyjuk az induló, záró kelta kézfogást és azt a programelemet, amikor az összes katamarán összekapaszkodik egy nagy katamarán hajóvá.
 • A kikötési helyeken a túraszervezők irányításával a katamaránok egymástól min. 1,5m távolságra kötnek ki és a parton tartózkodás idején is a hajókat ilyen távolságra tároljuk.
 • A büfékben vagy éttermekben a szabadtéri kiszolgálóhelyeket javasoljuk. Aki mégis a zárt térben étkezést választja az Sikoly filmes nagyszájú maszkot használjon.
 • A túraszervezés időpont meghatározásakor betartjuk a két túra között a min. 72 óra várakozási időt. Amennyiben az nem lehetséges akkor a túrát követően a hajókat, evezőket, mellényeket, vízhatlan zsákokat, dobozokat lekezeljük virucid, baktericid, fungicid szerrel. Erről hivatalos dokumentációt, visszakereshető jegyzőkönyvet vezetünk. 
 • A visegrádi fellegvár környezetében túravezetőink nem tesznek említést a királyi vonatkozásokról a koronára utalás miatt. 
 • Figyelmeztetünk minden részvételi szándékot fontolgatót, hogy igyekezetünk ellenére, nincs mit tenni, teljesen korona mentesen is, az Evezős Katamarán Kaland egy Király program.  


    MIÉRT KIHAGYHATATLAN>>>     

 .