Minimum négyen tudtok jelentkezni a programra. 

Ha hasonló érdeklődésű barátok híján csak ketten vagytok, akkor kalandortársat itt találtok: Túratársak>>>

A Katamarán Kalandon részvételnek NEM feltétele az úszástudás. 

Az egész napos KALAND KERETE 

A túravezetők külön hajóban végig kísérik a csoportot, mutatják az utat és az izgalmas kikötési helyeket, ahol játékok szervezésével színesítik a felejthetetlen napot.

Katamarán kenuk felboríthatatlanok, de a vízen töltött idő során az úszni nem tudó felnőtteknek és a 12 év alatti gyermekeknek, a mentőmellény viselése kötelező. 

Egy katamaránban, csak az egy csoportba tartozó, egymást ismerők utaznak.

A legkisebb jelentkezési létszám 4 fő, e felett, egyesével növekedve, 14 főig bármekkora létszám tud személyre szabottan  részt venni a programon. 

A katamaránok 4, 5, és 6 személyesek.

A túra indításához szükséges minimum létszám 8 fő. 

12 - 14 fővel kérhető zártkörű program.

Az 5 évnél fiatalabb gyermekek csak szülő, nagyszülő jelenlétében vehetnek részt a programon, és a hajóban utazás idején végig kell hordják a mentőmellényt.

Egy hajóban csak két 5 évnél fiatalabb gyermek utazhat, aki nem számít bele az utaslétszámba
(Pld.: 4 személyes hajóban 4 felnőtt+2 kis gyermek)

  • Autóval érkezőknek a program idejére a kiszállóhelyhez közeli és ingyenes a parkolás. 
  • Vonattal (Klima, Wifi, 220V) érkezők a 2 perc sétával elérik a zebegényi induló helyszínt és 15 perc sétával a verőcei záró helyszínről a vasutállomást.  
  • Kerékpárúton mindegyik helyszín megközelíthető. Kerékpártúra indításának a Dunakeszi vagy a Váci Komp parkolóját javasoljuk.     

9.30-kor találkozó Zebegényben a Révkikötőnél:

  • a parkoló legvégén a FEHÉR kisbusznál
  • közvetlenül a vízparton (nem partmenti épületnél) 
  • a komp hajó vas szerkezetű kikötőjénél
  • a vízben ringó PIROS hajóknál 
  • a két FEKETE teljesen egyforma, iker kutyánál 

GPS-nek induló cím: Zebegény Vasútállomás 

Sofőrnek irány: a GPS utolsó mondatával ellentétesen, a megérkezés előtt a 12-es útról a Duna felé lehajtani, a révkikötőt jelző kék kresztábla után  

  • Értelmezés segítő Térkép a lap alján 

GPS veszély - Nyugat Magyarországról indulva a navigáció indítása előtt ki kell kapcsolni a kompot, mert különben Szobhoz vezeti a gyanútlan csapatot. Ez plusz utazási költséget és a programról való kését okoz. 

"Hogy kerülnek az autóink a kiszállóhelyre?"

Amikor minden szükséges holmi a hajókban és minden a kalandhoz szükséges titok a fejekben, akkor a sofőrök leviszik az autókat a kiszállóhelyhez a túravezetői autót követve.

Ezalatt a csapat többi tagja a beszállóhelynél marad és kedve szerint a vízparton ábrándozva gyönyörködik a tájban vagy a strand fövenyén játszik, időjárás szerint a vízben pancsol.

A sofőrök az autókat a kiszállóhelynél hagyják és a túravezetői autóval visszatérnek a többiekhez, majd indulhat a móka.

A programok pezsgése után, a verőcei kiszállóhelyhez legkésőbbi érkezés ideje 18h.

Ekkor a csapat a saját igényei szerint büfé lángossal, hekk lakomával vagy éttermi pizza, mediterrán vacsorával koronázza meg, ezt a visegrádi vár alatt kanyargó, király napot.

Amit hozz magaddal: A LISTA>>> .